Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Startující uPlay+ poskytuje přístup na měsíc ke všem hrám UbiSoftu zdarma

Služba se ale potýká s potížemi.

Je to očividná reakce na EA Access a Xbox Game Pass. Aby UbiSoft přesvědčil k placení další měsíční služby, když navíc na dveře klepe streamovací Google Stadia, vytasil se se silným kalibrem:

Po dobu prvního měsíce totiž nabízí vyzkoušení uPlay+ zcela zdarma. Čili po celé září si můžete zahrát prakticky kteroukoli starší hru od tohoto výrobce bez jakéhokoli placení.

Jedinou podmínkou je, že při registraci musíte zadat svou funkční platební kartu a nesmíte zapomenout službu do konce září odhlásit, jinak se vám od října strhne pravidelný měsíční poplatek 15 eur.

Dnešní start se nicméně neobešel bez potíží. Někteří uživatelé hlásí, že nefungují určité části služby nebo blbne placení. Provozovatel se to prý snaží napravit.

Navzdory původním plánům navíc na uPlay+ nenajdete ihned jarní strategii Anno 1800. Zabránit tomu měly nějaké technické potíže, takže tam přibude až někdy časem.

Zde je výčet všech her dostupných na službě. Většinou jde o ty nejlepší existující, prémiové edice, dokonce i s DLC a dalšími bonusy.

Watch on YouTube

Read this next