Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Master edice Monster Hunter World Iceborne je již v prodeji

Masivní rozšíření i základní hra v krabicové kompilaci.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Capcom oznamuje, že v minulých dnech vstupila do prodeje hra Monster Hunter World: Iceborne Master Edition.

Toto krabicové vydání nabízí kromě základní hry Monster Hunter: World navíc nové masivní rozšíření Iceborne. V prodeji je na PlayStation 4 a Xbox One.

Monster Hunter World: Iceborne je zcela novým dodatkem k velmi úspěšné RPG fantasy hře Monster Hunter: World. Na hráče čeká zcela nový svět s ještě mocnějšími monstry a novými náročnými úkoly. Balíček Monster Hunter World: Iceborne Master Edition obsahuje původní hru Monster Hunter: World a dodatek Iceborne.

Vydejte se na průzkum nového, ledem pokrytého regionu známého jako Hoarfrost Reach, který čeká na své objevení. Setkejte se s dosud neviděnými monstry a objevujte endemický život tohoto regionu. Díky změnám v ekosystému se nyní nová monstra mohou objevovat i v původních herních lokacích.

Watch on YouTube

Monter Hunter představuje kriticky oceňovanou sérii akčních RPG, které se prodalo více jak 54 miliónů kusů po celém světě. Další vstup do této série, Monster Hunter: World, přinese k životu živoucí ekosystém, ve kterém se hráči postaví do role lovce vyhledávajícího divoká fantastická zvířata. Vydejte se na cestu a plňte úkoly na vlastní pěst, či po boku svých přátel díky novému online módu pro až 3 hráče napříč všemi světovými regiony.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Monster Hunter World

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments