Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konec lidstva v příběhovém traileru The Surge 2

V ulicích řádí nano-kultisté.

24. září ve hře The Surge 2 život na Zemi tak, jak ho známe, skončí. Nejnovějším hardcore akční RPG od Deck13 začíná poté, co nanovirus deFrag udeří na planetu po startu rakety Utopia. V Jericho City se musí osamělý válečník - vy - probojovat peklem, zaplavenými oblastmi a ztrátou paměti, aby objevil pravdu o viru, o městě a o spoustě dalších věcí. Užijte si začátek tohoto příběhu v posledním příběhovém traileru.

Watch on YouTube

V něm se setkáváme s naším hrdinou a řadou obyvatel Jericho City. V ulicích řádí nano-kultisté, kteří z okolí sbírají všechno, co najdou, aby to použili ke svým záhadným účelům. Vládní jednotky A. I. D. se násilnými prostředky pokoušejí udržet město ve svém sevření. A mezitím vás dívka Athena, se kterou máte zvláštní vztah, vede ulicemi na neznámé místo.

Tuto záhadu podtrhuje hratelnost, která rozvíjí a vylepšuje osvědčené vzorce z prvního dílu a přináší nové zbraně, novou výbavu, vylepšený souboj na dálku, dodatečné implantáty a spoustu dalšího. Páteř soubojů, získávání kořisti a výběr výbavy stále tvoří zaměřování a odsekávání končetin z nepřátel, ale nyní máte k dispozici více možností než dřív.

Předobjednávky běží do dne premiéry 24. září a nabízejí balíček předmětů URBN jako bezplatné bonusové DLC. Jericho City čeká - dokážete ho ve hře The Surge 2 zdolat?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Surge 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments