If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Psycho kult hrozí zničením celé galaxie v Borderlands 3

Krabicovka již na pultech + startovní filmeček.

Psycho kult hrozí zničením celé galaxie. Nejdřív ale budou muset projít přes Tebe... Rozpoutáte proto chaos v nové akci, která v minulých dnech přišla do prodeje.

Mnoho let očekávaní Borderlands 3 jsou u nás k dostání v krabicové edici pro PlayStation 4 a Xbox One, zatímco PC verze pouze digitálně z Epic Games Store (na Steamu až příští rok po skončení exkluzivity Epicu).

Startovní filmeček:

Cover image for YouTube video

Hra z dílny věhlasného studia Gearbox a 2K nabízí údajně vzrušující hratelnost, silný příběh, osobité postavy, epické nepřátele, boje s bossy a nepřeberné množství zbraní. Hráči se mohou také těšit na ještě větší a hlavně mnohem bohatší herní svět, posílené RPG prvky a intenzivní zápasy vozidel.

S oslnivým grafickým stylem zažijete zcela nové dobrodružství naplněné chaosem. Prorazíte si cestu skrze nové světy a nepřátele, jako třeba jeden ze čtyř nových Vault Hunters. Z nich každý přinese propracované stromy dovedností, schopností a možností přizpůsobení. Hrát budete na vlastní pěst nebo se svými přáteli. Setkáte se během toho s šílenými nepřáteli, nasbíráte kořist a ochraníte svou domovinu před tou nejkrutější sektou v celé galaxii.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 3

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments