Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Beyond Good and Evil 2 prý změní celý herní průmysl, proto se rodí v nové budově

Ultra moderní.

Slavnostního otevření se měl účastnit tamní ministr kultury, ale ten to na poslední chvíli odřekl. Nicméně i tak byl pádný důvod, proč ve Castelnau-le-Lez, předměstí francouzského města Montpellier, popíjet šampaňské.

UbiSoft tam postavil novou ultra moderní budovu pro své studio, které stálo například za Raymanem a je známé osobou designéra Michela Ancela.

Stála 12 milionů eur a má 4500 metrů čtverečních. Vše v ní prý bylo navrženo tak, aby se tam snadno tvořily budoucí hry, nechybí ani prostory pro nahrávání zvuku či virtuální realitu. Samozřejmostí jsou odpočinkové prostory, jako stometrová zimní zahrada, fitko, jóga či obří terasa.

V tuto chvíli pojme 350 vývojářů, kteří dělají zejména na Beyond Good and Evil 2, o němž výrobce odvážně tvrdí, že bude mít zásadní dopad na celý herní průmysl. Později k nim přibude dalších 150 lidí, uvedl list LePoint.fr.

Zástupci samosprávy se již těší, že díky vysokým platům přibude pořádná částka na daních do jejich pokladny. Půjde totiž o samé specialisty na animace, technické ředitele či speciální efekty.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beyond Good and Evil 2

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments