If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Terminator: Resistance singleplayerovou FPS od výrobce Ramba

Detaily, trailer, obrázky.

Nová hra založená na slavném filmu s Arnoldem Schwarezenegerem, avšak od pidi výrobce, který se naposledy ve 2014 znemožnil až směšně mizerným Rambem.

Briští Reef Entertainment najali neznámé polské studio Teyon a dnes oznámili překvapivou přípravu hry Terminator: Resistance.

Půjde o singleplayerovou first-person střílečku, která vyjde již 15. listopadu 2019 pro PC (Steam) a na PS4 / Xbox One (též krabicovky).

Debutový trailer opět nezapře budgetovou úroveň hry, stejně jako svého času Rambo, leč dá se předpokládat prodej za plnou cenu:

Cover image for YouTube videoTerminator Resistance - Announcement Trailer [EU] (PS4, Xbox One & Steam)

Nový příběh má částečně čerpat z filmů Terminator 1 a 2, na něž vlastní práva. Hrát budete za vojáka jménem Jacob Rivers, který bojuje s pacifickou divizí odporu v postapokalyptickém Los Angeles nějakých 31 let po Dnu zúčtování.

Přestože je to pouhý vojín, brzy zjistí, že byl zaměřen Skynetem coby hrozba a musí proto být zlikvidován. Zažijete tedy události, které vedou k rozhodující finální bitvě a ovlivníte, jaký osud bude mít lidstvo ve válce proti strojům.

Počítejte s tím, že se utkáte s T-800 (Arnyho terminátor) za pomoci plazmových zbraní. Zajímavě zní, že vaše akce mají ovlivnit, jestli vaši parťáci přežijí či nikoli, což povede k rozdílným koncům hry. První screenshoty níže, více na homepage:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments