If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

28. února 2020 má dorazit The Last of Us 2, praví Švýcaři

+ únik edic, potvrzeno do State of Play.

Tohle rozhodně nepůsobí jako jen laciná snaha o zviditelnění, nýbrž jen dělal správce webu někdo, kdo nemá šajnu o embargech.

Švýcarský obchod Softridge nahodil a pak zase kvapně odstranil detaily o The Last of Us 2. Na tom by nebylo nic tak divného, pokud by tam nedal konkrétní datum - 28. února 2020.

Je to už poněkolikáté, co tento měsíc slyšíme, takže na něm nejspíš něco bude - předtím ho vyzradil zdroj z Číny, který měl v předstihu též správné informace o termínu Death Stranding, a další.

Děje se tak pár dnů před novinářskou předváděčkou v Los Angeles a již oficiálně potvrzeným výskytem The Last of Us 2 v pořadu State of Play ten samý den, jak přislíbili Naughty Dog na Twitteru.

Zmíněný obchod navíc zveřejnil obaly speciální a sběratelské edice této hry, která bude mít věkové hodnocení od 18 let. Celkem tedy mají existovat tři edice (tou poslední je obyčejná, leč o té Ellie edici nic nového nevíme).

V popisku se uvádělo, že dostaneme nepředvídatelný, intenzivní příběhový režim ve stylu hollywoodských bijáků a se silnými postavami, leč o spekulovaném mulťáku tam nebylo ani slovo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us: Part 2

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments