If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ještě více dobrodružství ve zmrzlém světě

Frostpunk Season Pass též krabicově.

Cenega Czech ve spolupráci se společností 11 bit studios představuje nový balíček dodatečného obsahu do oceňované survival hry Frostpunk vydané v roce 2018 na PC.

Frostpunk Season Pass přinese 3 DLC a další bonusový obsah. V prodeji v krabicové verzi od 11. října 2019 na PC. K hraní je vyžadována základní hra Frostpunk.

Nabídne celkem 3 dodatky do hry - The Rifts, The Last Autumn a dosud neodhalený dodatek pod kódovým názvem Project „TVADGYCGJR", dále originální soundtrack a digitální artbook.

Cover image for YouTube videoFrostpunk | Official Season Pass Trailer

THE RIFTS - využijte nové mechaniky k vybudování mostů mezi puklinami v zemi v nových lokalitách a otestujte se na nové mapě v Endless Módu. Dodatek bude k dispozici ihned po vydání Frostpunk Season Pass.

THE LAST AUTUMN - masivní expanze s novým scénářem, který se odehrává před událostmi z originální hry, nové herní mechaniky a unikátní architektura. Dodatek bude k dispozici v poslední čtvrtině roku 2019.

PROJECT „TVADGYCGJR" - kódové označení posledního rozsáhlého rozšíření, které dosud nebylo odhaleno. Dodatek bude k dispozici v přůběhu roku 2020.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Frostpunk

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments