If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia ovladače pro Ghost Recon Breakpoint

+ startovní trailer.

Fanoušci herních sérií podle Toma Clancyho se jistě již nemohou dočkat pátečního vydání Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Majitelé GPU GeForce budou na novinku připraveni díky novým Game Ready ovladačům, které jsou optimalizovány pro maximální výkon a stabilitu. Mimo to také přidají podporu pro VR headset HTC VIVE Cosmos a VR titul Asgard's Wrath.

Stahovat můžete odsud, jde o verzi s označením 436.48. Níže startovní trailer Ghost Recon Breakpoint:

Cover image for YouTube videoTom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: Gameplay Launch Trailer | Ubisoft [NA]

"Je velmi důležité, aby hry již v den svého vydání byly optimalizovány pro co nejlepší výkon a nabídly kvalitní zážitek ze hraní. Zvláště to pak platí pro VR tituly. Problémy s hratelností nebo chyby znemožní hráčům plně se ponořit do virtuálního světa a zkazí zážitek z VR," uvedl výrobce.

Dlouhodobý program Game Ready ovladačů pomáhá optimalizoat výkon a další důležité parametry pro plynulé hraní bez trhání obrazu, mezi něž patří např. latence. Aktuální Game Ready ovladače nabídnou nejlepší herní VR zážitek z Asgard's Wrath a také přinesou podporu pro nový VR headset HTC VIVE Cosmos.

Cover image for YouTube videoAsgard’s Wrath | Announce Trailer | Oculus Rift

Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci WHQL. Jsou dostupné nejpozději v den vydání pro většinu důležitých herních titulů a optimalizované pro nejlepší výkon společně s ničím nerušeným zážitkem ze hraní.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments