Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiálně: Red Dead Redemption 2 PC v listopadu

Konečně! + detaily.

Ráno jsme na našem Facebooku vábili, že je něco takového na spadnutí, po těch všech spekulacích, nálezech v souborech a únicích z australské ratingové organizace: "Dneska budou mít všichni PCčkáři předčasné Vánoce! :)"

A skutečně. Rockstar před pár minutami oficiálně oznámil, že Red Dead Redemption 2 opravdu vyjde i ve vymodlené PC verzi. Stane se tak už 5. listopadu 2019, což je nečekaně brzy, pouhý rok po PS4 a X1, kde šlo o bestseller (recenze).

Jak hru seženete? V nové aplikaci Rockstar Games Launcher (tu si prý už stáhly miliony lidí), Epic Games Store, Humble Store a další digitální shopy (na Steamu překvapivě až v prosinci). Kdo si ji pořídí přímo od Rockstaru po omezenou dobu během října, bude motivován výběrem dvou plných starších her zdarma od této firmy, upgradem na prémiovou edici a dalšími předobjednávkovými bonusy. Aneb studio velmi usilovně chce a tímto způsobem tlačí, aby se nemuselo s nikým dělit o tržby.

PC verze RDR2 má přinést sérii grafických a technických vylepšení, abyste do hry byli ještě více vtaženi, vedle nových loveckých misí (Bounty Hunting), skrýší gangu, zbraní atd. Čili těšit se můžete na nový obsah do příběhového režimu.

Stejně jako loni na konzolích či u GTA Online z GTA5, i na počítačích budete mít zdarma přístup k Red Dead Online, multiplayerové části hry, samozřejmě s veškerými dosavadními patchi a vychytávkami, slíbil výrobce.

První screenshoty, informace o hardwarových nárocích a další detaily se dozvíme až příští týden, přesně 9. října. RDR2 také bude od listopadu startovní hrou na streamovací platformě Google Stadia.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments