Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Civilizace na PS4 bez savů v cloudu, Death Stranding a MediEvil trailery, 3 miliony kusů Detroit

Čtyřikrát od Sony.

Zatímco se řeší, že Sony klesla hodnota akcií kvůli snížení ceny služby PlayStation Now a ztratily se tak tři miliardy dolarů, máme tu čtveřici novinek týkajících se jejích titulů:

Předně, nedávno oznámená konverze Civilization 6 pro konzole bude na PS4 malinko horší než na Xbox One či Switch. Tvůrci totiž uvedli, že PS4 verze nebude na rozdíl od ostatních podporovat ukládání pozic do cloudu. Jinak nebude možné hrát mulťák mezi hráči na různých platformách, což se týká všech konzolovek.

Dále: Hideo Kojima se nechal slyšet, že osobně připravuje a vymazluje startovní trailer pro Death Stranding, což je změna oproti zavedené praxi, kdy se svěří externímu studiu. Zatím zveřejnil jiný trailer The Drop, jehož sloganem je: "Zítřek je ve vašich rukou".

Watch on YouTube

Nový sestřih dostala také jiná PS4 exkluzivita, remake MediEvil. Věnován je používání štítu a jak přežít ve středověkém království Gallowmere:

Watch on YouTube

A konečně Quantic Dream se pochlubili, že jejich interaktivního filmu Detroit: Become Human se na PS4 celosvětově prodaly už 3 miliony kusů. Je dobré to vědět i kvůli tomu, abychom pak dokázali rozlišit, kolik zajistila nadcházející PC verze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Civilization VI

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Death Stranding

PS4, PC

See 3 more

Detroit

PS4

Detroit: Become Human

PC

MediEvil

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments