Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak se pozná Duch v Ghost Recon Breakpoint?

Hra už je v prodeji.

Od včerejška je hra Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint dostupná na platformy Xbox One, PlayStation 4 Windows PC a UPLAY+. Hra také vyjde na herní platformu Stadia.

Jako oslavu vydání hry připravila společnost Ubisoft krátkou upoutávku s názvem „Tak se pozná Duch", kde se hlavní hrdinové, elitní jednotka Ghosts, stávají poprvé lovnou kořistí.

Watch on YouTube

Hra Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint je akční střílečka zasazená do nepřátelského světa Auroa, které vládne gigantická technologická společnost Skell Technology ve spojenectví s bývalými členy jednotky Duchů vedené plukovníkem Cole D. Walkerem, kterého ztvárnil herec Jon Bernthal. Hráči tak se tak budou snažit přežít, porazit elitní jednotku Vlků a získat kontrolu nad ostrovem.

Hra přináší mnoho nových herních prvků, jako například PvP mód, kooperaci až 4 hráčů, absolutní volnost v plnění misí apod. Veškeré získané postavy, předměty, dovednosti apod. jsou zachovány pro oba herní módy, PvE a PvP. Po vydání hry bude postupně přidáváno mnoho dalších herních prvků, jako například uvedení nové postavy engineer, aktualizace PvP módu, live event, kde se představí Terminátor, uvedení 14 nových denních misí a další.

Read this next