Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Herní obchod Xzone má po 12 letech nový design

Rychlé představení.

Konečně. To je asi první slovo, které většinu z vás po přečtení nadpisu napadne. Naše webové stránky s námi byly v různých verzích takřka přesně 12 let. Neuvěřitelná doba! Letos však nastal čas na pořádnou změnu.

Rádi bychom vám představili nový web Xzone!

Je to šok? To teda je!

Bylo to těžké rozhodnutí. Proběhl nespočet bitev. Temná i světlá strana Xzone urputně bojovala dlouhé týdny. Tmavý web však nakonec padl. Přivítejte světlé pozadí. Možná tuto volbu neoceníte při nočním brouzdání v pauzách mezi Overwatch zápasy, ale věříme že kdykoliv jindy bude obrovským přínosem. Přeci jen na bíle perfektně vynikne herní krabička, nádherná figurka i fešné tričko.

Další zásadní změnou je kompletní responzivnost stránek. Mnozí z vás vědí, že nákup přes mobil byl na Xzone jen pro trpělivé hráče point-and-click adventur. Tomu je teď konec. Vše snadno najdete a nakoupíte i na mobilních zařízeních.

Nic však není dokonalé. Omlouváme se, pokud něco nebude fungovat přesně jak má. Každá nová věc s sebou nese také spoustu nových chyb. Xzone vzniká v malém týmu nadšených hráčů a některý bugy nám mohly snadno utéci. Budeme proto rádi, pokud nám jakýkoliv problém nahlásíte.

Stejně tak uvítáme podnětné připomínky ke vzhledu a funkčnosti stránek. Ty nejlepší odměníme Xzone Kredity :) Nakupovat se musí nejlépe právě vám a vaše podněty jsou to nejcennější. Společně tak z nových stránek uděláme perfektní místo pro všechny hráče. Děkujeme za váš čas a ochotu!

Změna vzhledu je pouze prvním krokem v sérii novinek, které vás v nejbližších měsících čekají. Po vzoru dnešního trendu hra = služba se můžete těšit na řadu bezplatných DLC, které pravidelně přidají novou funkci nebo vylepšení. Jako první se už brzy zaměříme na pohodlnější nákup a výběr herní módy, po čemž často voláte.

Dejte nám vědět, jak se vám nový Xzone líbí!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

PR článek

Contributor

Comments