If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Upoutávka na Special Ops do Call of Duty: Modern Warfare

Activision přibližují režim.

Poté, co rozzlobili fanouškovskou komunitu PS4 roční exkluzivitou podrežimu Survival (obdoba Horde), musejí investovat čas do jejího uklidnění. I aby ji moc neprovokovalo sto milionů downloadů odnože Call of Duty: Mobile.

Activision a Infinity Ward proto dnes zveřejnili blogový článek na téma Spec Ops z Call of Duty: Modern Warfare.

V něm i v novém traileru připomínají, že zažijete masivní co-op pro čtyři hráče na všech platformách a to už hned od začátku, od vydání hry 25. října.

Cover image for YouTube videoCall of Duty®: Modern Warfare® - Special Ops Trailer

Půjde prý o dynamické zážitky na pestré paletě map, přičemž ten největší se odehraje napříč vícero levely městského prostředí okolo města Verdansk. Tyto aktivity pro čtyři hráče se jmenují Operations.

Ve Spec Ops bude přístupná většina tzv. Killstreaků z mulťáku, jako jsou letecké údery či UAV. Krom toho budete moci využít celou řadu dopravních prostředků, jako jsou tanky, helikoptéry či ATV, které poskytnou vašemu týmu výhodu na bojišti.

V době vydání bude hra obsahovat čtveřici více-levelových Operations, přičemž ty další se objeví časem, podobně jako tomu bylo třeba u Battlefieldu 5. Všechny tyto další operace se objeví na všech platformách souběžně, přislíbil výrobce.

Po dokončení operací se objeví dodatečné mise, které lze hrát buď osamoceně nebo opět ve čtyřech kooperativně. Zatímco operace budou o strategii a taktických volbách, v misích dostanete spíš předpřipravený zážitek, kde se otestují vaše schopnosti s určitými zbraněmi či výbavou. Tyto mise mají mít vysokou znovuhratelnost a můžete v nich dosáhnout hodnocení od jedné do tří hvězdiček v závislosti na vašem výkonu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments