Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Iron Man v Letňanech a občerstvující patro s KFC a Pizza Hut podmíněné členstvím PS Plus

Domácí Sony inovuje + výše cen v turnajích, časový harmonogram.

Pozvánku na For Games do pražských Letňan jsme zde publikovali již dříve.

Nyní ovšem od domácí pobočky Sony dorazila upřesňující tisková zpráva s dalšími detaily, z nichž je zřejmé, že se snaží o zajímavé inovace, jaké tu ještě v tomto směru nebyly. Největší tuzemská herní výstava proběhne ve dnech 17. až 20. října 2019.

Níže vše citujeme v původním znění:

"Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje, že také tento rok se mohou hráči a návštěvníci výstavy For Games těšit na expozici PlayStation, která představí řadu novinek.

Nedlouho po uvedení si budou moci hráči vyzkoušet kreativní a nápadité Concrete Genie, vyzkoušet týden před vydáním hru MediEvil a hlavním titulem, který si budou moci návštěvníci vyzkoušet a který teprve míří na konzoli PlayStation bude PS VR titul Marvel's IronMan.

Hraní toho očekávanéo VR titulu se bude odehrávat v přízemí PS Plus lounge, který bude v patře a návštěvník si tak bude moci vychutnat atmosféru For Games z vyvýšeného patra, připraveno bude občerstvení zdarma od našeho partnera Pizza Hut a KFC. Vstup do PS Plus lounge bude podmíněn aktivním členstvím PS Plus. Tato novinka je tak další výhodou pro předplatitele PS Plus vedle jiných výhod v rámci program PS Plus Odměny. Návštěvníci budou moci prokázat, že jsou aktivními uživateli PS Plus díky aplikaci Experience PlayStation, která je volně ke stažení v obchodech Google Play a App Store. Do aplikace se zákazníci připojí skrze své PSN ID, poté stačí jen naskenovat QR kod u vchodu a bude vpuštěn do patrového PS Plus lounge.

Dále se návštěvníci mohou těšit na bohatý program včetně Agraelova streamu přímo z podia, vyvrcholení turnaje PS4 Tournaments ve FIFA 20 s dotací 75.000 Kč, veřejných turnajů v titulech Gran Turismo Sport (na simulátorech), VR hitu Beat Saber, Battle Roayle titulu Fortnite nebo v oblíbené FIFA 20. Přihlášky do veřejných turnajů budou probíhat na infopultu na začátku stánku PlayStation a soutěžit se bude o hodnotné ceny jako jsou hry, profi ovladače Raiju sluchátka SONY a jiné."

Kompletní program včetně časového harmonogramu akcí každý den výstavy a další informace zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments