Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kariéra ve wrestlingu WWE 2K20 vydrží 20 hodin

Představen tento režim.

Příběhový mód MyCAREER z nového ročníku wrestlingu od Take 2 přinese mnoho novinek. Hlavní roli v něm ztvární ženské hrdinky Red a Tre.

Zcela poprvé v historii série budou mít hráči možnost prostřednictvím módu MyCAREER vytvářet jak mužské, tak i ženské zápasníky MyPLAYER. Sledujte cestu dvou nejlepších přítelkyň Red a Tre - od střední školy až po okamžik, kdy se stali hrdými členkami WWE Hall of Fame. Projděte příběhem a zápasy za obě dvě hrdinky nebo utvořte tým díky zcela novému zápasovému módu Mixed Tag.

S 18 kapitolami, přibližně 100 zápasy a bohatou soupiskou s více než 40 zápasníky WWE Superstars, NXT Superstars a Legends, nabídne tento rok mód MyCAREER zhruba 20 hodin čistého herního času doplněného bohatým vyprávěním ze světa WWE.

Watch on YouTube

Příběhový mód MyCAREER v číslech: 18 kapitol, 100 zápasů, více než 2 700 řádků dialogu, více než 900 řádků nového komentáře unikátního pro MyCAREER zápasy a předělové scény, více než 270 předělových scén, přibližně 20 hodin herního času, 34 kariérních cílů Red a Tre, 1 bionická paže.

Hra WWE 2K20 bude v prodeji od 22. října 2019 na PlayStation 4 a Xbox One v několika krabicových edicích pod hlavičkou distributora Cenega Czech.

Read this next