If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bloodborne 2 nezáleží na mě, říká slavný designér

Poskytl o tom rozhovor.

Odchytit někoho tak významného, jako Japonce, který vymyslel sérii Dark Souls, jíž celá herní branže poslední roky kopíruje, není jen tak. GameSpotu se to povedlo na brazilské výstavě BGS 2019.

Hidetaka Miyazaki se tam vyjádřil na konto eventuálního vzniku Bloodborne 2, pokračování hororového akčního RPG, které vyšlo ve 2015 jako jedna z prvních exkluzivit PlayStation 4.

"Bloodborne 2 nezáleží na mě," zněla stručná odpověď, která zjevně odkazovala na Sony coby držitele práv na značku a toho, kdo o případném pokračování rozhodne. Avšak momentálně se zdá, že se ji to moc nehodí do lineupu.

Když se ho optali, co by nyní změnil na prvním dílu, tak tím se prý nechce dodatečně trápit. Prý by se jen snažil vylepšit Chalice Dungeons a Blood Gems, u nichž by si přál více detailů a propracovanost, případně aby jich bylo více.

Miyazaki a From Software jsou navíc v této době plno vytíženi pracemi na Elden Ring, fantasy akčním RPG pro Bandai Namco ve spolupráci s tvůrcem Hry o trůny, George R.R. Martinem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments