If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První trailer z PC verze Red Dead Redemption 2 je tady

Ve 4K a 60fps nádhera.

Rockstar by rád, aby si co nejvíce lidí hru koupilo přes jeho Rockstar Launcher, který má exkluzivitu na předobjednávky až do 22. října, takže po prvotním oznámení, detailech o novém obsahu a prvních screenshotech spolu s HW nároky dnes přinesl debutový trailer z PC verze plánované na 5. listopadu.

Red Dead Redemption 2 v ní logicky vypadá dosud nejlépe, když už vývojáři nebyli svázáni šest let starým hardwarem a paměťovými omezeními současných konzolí.

Na druhou stranu je nutno dodat, že se jedná zatím pouze o filmově zpracované cutscény, nikoli přímo o záběry z hraní, na ty si ještě musíme počkat, pokud je vůbec před vydáním uvidíme.

Ocenit se musí, že trailer je v rozlišení 4K a 60 snímcích za vteřinu, čili Divoký západ v té nejlepší možné kvalitě. Vychutnáte si proto ty nejmenší detaily jako jsou ostny vysokého kaktusu, v dálce jedoucí vlak, visutý most přes rokli, stíny v lese, ptáka nad vodní hladinou, propracovaná města a interiéry, noční oblohu se spoustou hvězd v New Hanoveru, jakou člověk zažije jen v poušti bez elektrosmogu, či procházejícího se medvěda v Big Valley.

Cover image for YouTube videoRed Dead Redemption 2 PC Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments