Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová motokrosová hra v únoru

Monster Energy Supercross 3 v detailech.

Máte rádi motokros?

Monster Energy Supercross 3: The Official Video Game vyjde 4. února 2020 na PlayStation 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch.

Jde o oficiální hru šampionátu Monster Energy AMA Supercross, upřesnil domácí distributor Comgad, který se ji chopí.

Prodloužený oznamovací trailer:

Watch on YouTube

Tyto prý nejvíce soutěživé a vysokoprofilové off-roadové závody na planetě budou probíhat po 17 týdnů od ledna do května na nejslavnějších, prestižních stadionech napříč Severní Amerikou. Motorky si to rozdají před milionem diváků na místě a dalšími miliony u vysílání, kteří budou obdivovat překonávání překážek, skoky či rychlé zatáčky.

Hra vůbec poprvé v sérii dovolí vybrat si mezi sponzovaným týmem či ofciálním superkrosovým týmem ze sezóny 2019. Těšit se můžete na přes 100 jezdců z obou tříd (450SX / 250SX) a 15 oficiálních stadionů či tratí. V kariéře se konečně můžete stát parťákem vašeho oblíbeného jezdce a ukázat světu, kdo to umí lépe. Pro mulťák se počítá s co-opem se třemi kamarády ve věrné replice tovární tréninkové haly v Kalifornii či s podporou dedikovaných serverů a Race Director módem pro vytvoření turnajů. Chybět nebude ani editor tratí, v němž fanoušci v minulém dílu vytvořili 53 tisíc kousků.

Read this next