Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Recenzent říká, že Death Stranding je jednou z nejlepších her všech dob

Vábení před embargem.

Pokud to neměl nějak dovoleno od Sony, jako že spíš ne, nejspíš ho čeká tvrdý postih. Oficiální embargo na recenze a mluvení o čemkoli totiž trvá až do 1. listopadu 2019, kdy publikujeme i náš verdikt od Bergyho - do té doby by se správně nemělo nic prozradit, ani ve formě náznaků.

João Seixas, herní redaktor portugalského sportovního magazínu Record.pt, si pustil pusu na špacír ohledně kvalit Death Stranding, vyhlížené PS4 exkluzivity od Hideo Kojimy.

Subjektivně se domnívá, že jde o jednu z nejlepších her v historii, co byla kdy vyrobena, která však není vhodná pro každého. Detaily pro tento silný výrok už odmítl dodat, právě kvůli onomu embargu.

Je to vůbec první názor, co napsal někdo z novinářů, kdo si hru už osobně zahrál. Death Stranding totiž nemělo žádné novinářské prezentace s hratelnou verzí.

Otázkou samozřejmě je, nakolik je zmíněný redaktor zkušený a jaký má přehled, když pracuje pro primárně neherní médium. Zda pouze nechtěl být zajímavý a ocitnout se středem pozornosti zveřejněním zrovna takového nadšeného pohledu na hru...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Death Stranding

PS4, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments