Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Red Dead Redemption 2 PC se už dá předobjednat z českého obchodu

+ cena edic v Kč.

Skončila čtrnáctidenní exkluzivita Rockstar Launcheru, takže digitální verzi této očekávané pecky (první trailer) si lidé mohou pořídit z více různých míst, ač krabicovka se nekoná.

Pokud tedy z nějakého důvodu nemáte v lásce Epic Games Store ani nechcete čekat do prosince na Steam, existuje alternativní řešení, kde se navíc platí v českých korunách, nebudete biti na kurzu vaší banky a dostanete podporu ve vašem jazyce.

Red Dead Redemption 2 pro PC vycházející už 5. listopadu si odteď můžete digitálně koupit i z domácího obchodu Muve.cz, který vám následně pošle aktivační klíč a další instrukce pro Social Club aplikaci.

Samozřejmě tam nenajdete tolik bonusů jako přímo u Rockstaru, ani žádné starší plné hry na výběr, tato motivace chybí. Jediným, spíš úsměvným dárkem je 25 zlatých cihliček pro Red Dead Online na PC (jako všude jinde).

Cena v korunách na Muve.cz je stanovena takto: 1499 Kč za standardní PC verzi, 1899 Kč za speciální edici a 2299 Kč za ultimátní edici RDR2.

Některé zahraniční obchody nabízejí o trochu nižší cenu v dolarech, zejména GreenManGaming s 12 procentní slevou, jiné zase vyšší (Humble Store 60 eur), každý si může sám vybrat.

Pokud to dobře chápeme, přímo u Rockstaru jsou cenovky záměrně posunuty o stupeň níže, takže speciální edice tam stojí je levnější (1499 Kč) a ultimátní též (1899 Kč).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments