Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zlevnění PlayStation 4 Pro v ČR na osm tisíc korun

I různých balení s hrami.

Některé domácí obchody to nahodily o pár dnů dříve (například Xzone), tiskovka od české pobočky Sony se všemi podrobnostmi dorazila koncem týdne.

V rámci říjnové akční nabídky, která platí jen do 4. listopadu, došlo ke zlevnění PlayStation 4 Pro i různých bundlů s hrami.

Ten výkonnější model konzole od Sony, co dosud stál přes deset tisíc, je nyní k mání za 8490 Kč, a to buď v ledovcově bílé či tradiční černé verzi. Dolu šel i bundle s FIFA 20 a to na 9490 Kč z 11490 Kč.

Děje se tak rok před plánovaným startem PlayStation 5, která bude hardwarově mnohem silnější a zvládne sofistikovanější tituly, ale zase bude při startu stát asi odhadovaných 500 dolarů, čili u nás s DPH aspoň tak 13 tisíc. Tudíž to chce pečlivě zvážit, jestli není moudřejší pořídit si raději starší model, pro nějž je k dispozici celá řada hitů za nízkou cenu v rámci edice PlayStation Hits.

"Hitem akční nabídky je konzole PlayStation 4 Pro ve verzích Black a White za 8 490 Kč. Zájemci o nové konzole ale jistě ocení i další hardware s atraktivními cenovkami, kde nechybí konzole PlayStation 4 ve verzích 500 GB, ale i 1 TB. V rámci nabídky jsou také připraveny akční ceny výhodných balení konzolí PlayStation 4 s bezdrátovým ovladačem Dual Shock 4 i vybranými herními tituly. Hráči tak nyní za akční ceny ve výhodných baleních získají společně s konzolí PlayStation 4 například hry FIFA 20, Crash Team Racing Nitro Fueled nebo tituly z kolekce PlayStation Hits: Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 a The Last of Us Remastered," píše se v doprovodné tiskovce.

Říjnová akční nabídka zahrnuje celkem 8 položek:

  • PlayStation 4 Pro (Black, White): 8490 Kč
  • PlayStation 4 Pro + FIFA20: 9490 Kč
  • PlayStation 4 Pro + Fortnite obsah: 8490 Kč
  • PlayStation 4, verze 500 GB (Black, White): 5990 Kč
  • PlayStation 4, verze 1 TB + herní tituly Hits: 7490 Kč
  • PlayStation 4, verze 1 TB + FIFA20 + extra ovladač DualShock 4: 7990 Kč
  • PlayStation 4, verze 1 TB + Crash Team Racing + extra ovladač DualShock 4: 7990 Kč
  • PlayStation 4, verze 500GB + Fortnite obsah: 5990 Kč

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments