Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tekken 7 vám poradí, co jste měli v bitce dělat lépe

Sklízí ale i kritiku.

Od Bandai Namco je sympatické nejen to, že stále podporují pět let starou hru, nýbrž i fakt, že do ní přinášejí novinky, které ještě v téhle sérii nidky dříve nebyly, ani nejsou standardem u jiných titulů tohoto žánru (Mortal Kombat, Injustice, SoulCalibur atd.).

Ve zdarma šířené části zimního Season 3 Updatu pro Tekken 7 z 2015 uvedou nový tréninkový režim vhodný pro začátečníky, v němž bude počítač chytře doporučovat, jaké pohyby kdy správně provést.

Režim "My Replay & Tips" zanalyzuje opakovačku vašeho zápasu a poskytne cenné tipy, kterak optimalzovat údery, abyste nepřítele co nejlépe zasáhli. Krom toho i pochválí za situace, kdy jste to vykonali dobře. Lze to celé aplikovat i na hry od ostatních lidí v lobby, nejen na vaše vlastní.

Watch on YouTube

Jediný problém, za nějž výrobce sklízí kritiku od fanoušků, je schování speciálního grafického režimu Frame Data Display do placené části aktualizace. Pouze s ní uvidíte obrysy bojovníků bez rušivých prvků jejich oblečení apod. pro lepší trénink, což se hodí nejen progamerům. Ve Street Fighter 5 však bylo to samé zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tekken 7

PS4, Xbox One, PC

Awaiting cover image

Yakuza 7

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments