Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úterní videa: Sniper Contracts, Pacifik z Battlefield 5, Iceborne PC, Vampyr Switch, GTFO..

Souhrn.

Tzv. předstartovní trailer uvolnili CI Games k Sniper Ghost Warrior: Contracts, abyste si udělali představu, co od něj můžete 22. listopadu očekávat. Tuto odstřelovačskou sérii totiž oživí některými novými vlastnostmi a mechanismy. Jedním z nich je možnost ustřelit končetiny, po vzoru Soldier of Fortune, což si prý nejvíce přáli fanoušci. Ve videu to je předvedeno na dost brutálním ustřelení poloviny nohy stojícímu vojákovi či tryskající krví po odstřelené hlavě zblízka, inu tahle hra asi nebude mít věkové doporučení pro děti:

Watch on YouTube

Už tento čtvrtek bude uvolněna aktualizace War in the Pacific, pátá kapitola obsahu do Battlefield 5. Vybraní YouTubeři spolupracující s EA dostali předčasný přístup a směli publikovat svá videa. Ve hře jsou mimochodem i nové artworky.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Na 9. ledna 2020 byla upřesněna PC verze datadisku Iceborne do Monster Hunter World. Přinese textury ve vyšším rozlišení, podporu 4K, odemčený framerate, podporu ultraširokých monitorů 21:9, DirectX 12 a myši s klávesnicí. PC trailer ve 4K s 60fps:

Watch on YouTube

Takhle se hraje právě vycházející konverze staršího upírského RPG Vampyr na Nintendo Switch:

Watch on YouTube

Vývojářský průchod hororovou co-op akcí GTFO od tvůrců Payday, přičemž přístup do alfy v úvodních dnech listopadu si můžete obstarat stáním se ambasadorem na homepage.

Watch on YouTube

Diablovka Darksiders Genesis vyjde pro PC a Stadia 5. prosince 2019, nový filmeček:

Watch on YouTube

Read this next