Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Age of Empires 4 ve středověku a překvapení od Mortal Kombat

Dva drobky.

Nenápadný, zato pro mnohé důležitý objev učinili fanoušci real-time strategické série Age of Empires.

Na fotkách místností z nového studia Relic Entertainemnt objevili na zdi obraz s artworkem z Age of Empires 4.

Zachycuje obraz velkého hradu, z nějž logicky vyvodili, že tato hra bude zasazena opět do období středověku či dávných časů.

Pravda, žádné zásadní překvapení se nekoná, ačkoli oficiálně to dosud potvrzeno nebylo a Microsoft hru stále řádně nepředstavil (až v půlce listopadu na X019). Artworky z jediného staršího traileru z 2017 nevylučovaly zasazení do světových válek, do Japonska, americké občanské války, do starověkého Říma apod.

Druhý drobek podobného typu se týká budoucnosti série Mortal Kombat. Její tvůrce Ed Boon totiž v rozhovoru pro MortalKombatOnline něco naznačil:

"Mortal Kombat 11 je svým způsobem ukončením příběhu, ale s touto sérií rozhodně ještě nejsme hotovi. Jak známo, do hry přijdou (po Terminátorovi) další dodatečné postavy, a krom toho máme na příští rok připraveno jedno velké překvapení týkající se Mortal Kombat".

Zdá se, že by mohlo jít o nějakou odbočku bojovky, dost možná Shaolin Monks 2, byť byla oficiálně vyvrácena ve 2017, spíš asi remaster milionové jedničky z 2005 (Xbox / PlayStation 2). Studio Netherrealm před časem přiznalo, že o její moderní předělávce uvažuje, a hodilo by se to do vyplnění času, než vznikne další Injustice.

Watch on YouTube

Read this next