Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Středeční videa: Marvel's Avengers, GT Sport update, DLC Remnant a World War Z

+ o dvou typech misí.

Stručnou obhlídku základních vlastností květnové akce Marvel's Avengers vypustili Square Enix společně s Marvel Entertainment. Dozvíte se něco o příběhu či přizpůsobení postav (jen kosmetické, žádné loot-boxy ani pay-to-win). Ve hře jsou dva typy misí: Hero a Warzone. Ty Hero jsou jen singleplayerové a součástí kampaně, slouží k představení každého propracovaného hrdiny. Warzone mise zase půjde hrát sólo či ve čtyřech, přičemž každá mise se rozroste a přizpůsobí počtu účastníků. Jak bude fungovat co-op, to má být odhaleno až začátkem příštího roku. DLC postavy budou později zdarma, slíbili autoři na PS Blogu:

Watch on YouTube

O víkendu nastíněný update 1.43 pro Gran Turismo Sport je venku a opravdu nabízí novou trať Spa-Francorchamp (ale bez toho deště) plus pár dalších aut v čele s Porsche Taycan a Lamborghini Aventador:

Watch on YouTube

U nás nepříliš známé survival third-person akce Remnant: From the Ashes se od srpna prodalo už milion kusů a zítra dostane Hardcore update zdarma (když vaše postava zemře, je nadobro ztracena, náhodný matchmaking je zakázán a smějí se mezi sebou utkat jen Hardcore postavy). Na jaře 2020 se objeví Corsus a survival update, a koncem příštího roku další obsah:

Watch on YouTube

Již vypuštěná aktualizace Kill It With Fire pro jarní zombie akci World War Z přinásí dvě nové PvE mise - Dead in the Water po uvíznutí na řece Hudson v New Yorku, a pak Resurrection v tunelech pod Moskvou:

Watch on YouTube

Read this next