If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další nepřímé potvrzení Horizon 2 pro PS5

Inzerát na tvorbu vegetace.

Jedinou a hlavní otázkou zůstává, zda půjde o startovní titul příští Vánoce nebo zda to Holanďané ještě nestihnou. Ale mohli by, od začátku 2017 uteče tou dobou už dost vody a na DLC The Frozen Wilds jistě nedělal celý tým...

Guerrilla Games už delší dobu nabírá na svůj příští velký projekt a není tajemstvím, že to bude pokračování PS4 exkluzivity Horizon: Zero Dawn.

Nyní se na internetu objevil další inzerát, který shání pracovníka na vysoce specializovanou pozici "technický grafik pro vegetaci" a v popisku náplně práce se přímo píše, že bude vytvářet úžasná prostředí pro Horizon. Všiml si toho GamesRadar.

Dotyčný má mít za úkol vytvářet grafické podklady pro trávu, rostliny a stromy, společně s herním obsahem a kooperací s týmem pro vyprávění, aby splnil designové požadavky hry.

Ačkoli se vytváří ještě jedna odbočka Horizon pro virtuální realitu, je zřejmé, že tato pozice není určena pro ní, jelikož VR odnož vzniká v londýnském studiu Sony.

První díl Horizon byl v USA třetí nejprodávanější PS4 exkluzivitou všech dob, hned po God of War a Spider-Manovi od Marvelu. O přípravách dvojky už hovořila dříve herečka, která ztvárnila Aloy.

Cover image for YouTube videoHorizon Zero Dawn - Launch Trailer | PS4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments