Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mírné odklady Terminátora a Golema pro VR

+ bojový trailer, úvodní filmeček.

Sešly se nám tu dva mírné odsuny listopadových titulů od distributora Comgad.

Předně se jedná o Golem, hru pro virtuální realitu, která měla vyjít tento pátek, ale malinko se opozdí a dorazí v půlce listopadu.

"Ve hře Golem se stanete vážně zraněným dítětem, které nemůže opustit svou postel, ale zato má bujnou fantazii a představuje si, jak ovládá kamenné golemy a vidí jejich očima. Pomocí golemů budete prozkoumávat obrovské opuštěné město, sbírat poklady a artefakty a odhalíte tajemství a spojení města s vaší rodinou. Golem byl od základu navržen pro virtuální realitu a přinese volný pohyb a intenzivní souboje, v nichž je důležité vyhýbat se, blokovat a ve správnou chvíli zaútočit na protivníka," bylo zopakováno z oznámení.

Více hráčů a zájemců si určitě najde singleplayerová first-person střílečka s oficiální licencí na Terminátora, byť s neslavnou nálepkou, že pochází od tvůrců mizerného Ramba z Reef Entertainment.

Terminator: Resistance (podrobnosti) nicméně sklouzlo jen v USA, kde nově platí jako termín 10. prosinec. Oproti tomu v Evropě se všichni dočkají dle plánu 15. prosince.

Níže dvě poslední videa: bojový trailer a delší intro filmeček.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next