If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Keanu Reeves si zdvojnásobil svou roli v Cyberpunk 2077

Protože ho baví.

Už z jeho vystoupení na pódiu na E3 2019 konferenci Microsotu a následných rozhovorů bylo patrné, že to pro něj není jen obyčejný kšeft, jakých má mraky - a že se poslední dobou rozhodně nenudí.

Herec Keanu Reeves prý byl natolik uchvácen Cyberpunk 2077, že se domluvil s tvůrci z CD Projektu Red na zvýšení výskytu a ukecanosti jeho postavy.

Johnny Silverhand se tedy v dubnové hře objeví mnohem více, než se původně plánovalo. Ostatně víme to už od prázdnin, kdy ředitel příběhu hovořil o asistenci Reevse, aby byla postava více uvěřitelná a komplexní.

Celá tato informace nepochází přímo od slavného herce z Matrixu, nýbrž od italského dabéra jménem Luca Ward. Ten má na starosti právě dabing Silverhanda v italské lokalizaci.

Na festivalu Lucca Comics and Games před pár dny prozradil novináři, že délka jeho dabingu se zdvojnásobila, právě kvůli agilitě Reevse, který si natáčení údajně užíval natolik, že přinutil vývojáře k posílení této role.

Jak to dříve komentovalo polské studio, dobrý herec se vždy pořádně propojí s postavou, kterou má ztvárnit, a dá ji ze sebe něco navíc. Hráčky však nepotěší, že s Reevsem nezažijí žádné milostné scény, na rozdíl od jiných postav ve hře.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments