Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přeskočení intra Red Dead Redemption 2 a další mody pro PC verzi

Po dohrání na 100 procent či neomezeně peněz.

Navzdory ne úplně ideálnímu startu si PC konverzi Red Dead Redemption 2 spousta lidí užívá a v řádu hodin od vydání už díky nim stihly vzniknout první neoficiální modifikace singleplayeru.

Tou patrně zatím nejpopulárnější je přeskočení hratelného prologu, abyste se rovnou ocitli v otevřeném světě v druhé kapitole hry, tzn. abyste nemuseli procházet dlouhou úvodní pasáž.

Není to mod v pravém slova smyslu, nýbrž jen uložená pozice umožňující začátek hned s přístupnou rozlehlou krajinou - například pro ty, kteří už vše znají z konzolovek. Stačí nainstalovat všechny soubory do podadresáře "profiles". Stahujte zde či zde.

Komu by se chtělo jen vyblbnout v otevřeném světě s neomezenými penězmi, všemi odemčenými zbraněmi a jinými cheaty, ať zkusí tento save. K mání je ode dneška také trainer s více volbami než klasické cheaty, například s hraním za orla, vlka či kterýkoli jiný model nacházející se ve hře. Někdo také převedl uloženou pozici z PS4 verze po dokončení hry na 100 procent do PC verze (link).

Blbůstkou je přeměna Arthura do Joaquina Phoenixe neboli Jokera. Tyto kostýmy frčí v GTA5, takže bylo nasnadě, že se brzy objeví i pro další hit od Rockstaru. Download zde či zde.

DigitalDreams se zase pokusili o první vyšperkování grafiky PC verze RDR2. Dostat máte hezčí stíny, barvy, tónování a ostrost obrazu. K dispozici tady nebo tady.

Simple Reshade od autora jménem Chris Rubino zase přináší jednodušší reshadování, aniž by to mělo znatelný dopad na výkon hry. Stahovat odsud.

Další modifikace najdete na RDR2mods.com či NexusMods.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments