Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 45/2019

Nejvýkonnější CPU od AMD, Basilisk bez drátů či Naga pro leváky.

- Corsair uvedl stojánek pro headset bez žádných další vymožeností. Novinka ST50 je čistě o uhlazeném designu v barvách výrobce.

- Výrobce Creative se připomněl s novými 2.0 reproduktory pojmenovanými T100, které navazují na T20 a T40. Nechybí integrovaný Bluetooth, což se může hodit pro připojení mobilního zařízení.

- Razer osvobodil myš Basilisk od kabelu a její bezdrátový model nabídne hned ve dvou variantách. Basilisk Ultimate a X HyperSpeed se liší dost, ať už velkým rozdílem cen nebo prakticky většinou parametrů.

- Značka SPC Gear, která patří pod výrobce SilentiumPC, ukázala inovované křeslo SR300F ve verzi V2. Novinka se bude prodávat ve více barevných variantách.

- AMD uvedlo nové Ryzen Threadripper procesory, které označuje za nejrychlejší volbu pro desktop. Prodávat se začnou koncem listopadu a ceny jsou tedy opravdu vysoké, zvlášť za top model s 32 jádry.

- V minulosti představený monitor od BenQ s obnovovací frekvencí 144 Hz a podporou AMD FreeSync se začal prodávat. Cena je nakonec nižší, než naznačovala dříve ta americká.

- Razer připomněl, že myslí také na hráče leváky a připravuje speciální edici myši Razer Naga. Měla by se objevit příští rok, zatím můžete na oficiálním webu potvrdit zájem.

- Nová recenze hodnotí reproduktory Creative T100. To jsou přesně ty, které výrobce aktuálně uvádí na trh. A až na menší drobnosti vypadají jako solidní volba, pokud vyloženě nechcete subwoofer.

Read this next