If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 46/2019

Audio novinky od NZXT. Levné VR hry či křeslo od Corsair.

- Značka Genesis tentokrát představila headset Radon 610. Klasicky zaujme nízkou cenou a kromě toho chce lákat na prostorový zvuk díky integrované zvukovce. Ačkoliv funguje přes USB, tak kromě PC podporuje také PlayStation 4 a Nintendo Switch.

- Corsair má nové křeslo, jmenuje se T3 Rush a oproti svým předchůdcům nabízí dost odlišný materiál. Nechybí ani maximální polohovatelnost a podrobné nastavení opěrek pro ruce.

- Audio novinky si připravilo také NZXT. Značka se vůbec poprvé pouští do tohoto segmentu. Nový headset je lehký a nabízí pár vychytávek, na trh ho ještě doprovodí "ovládací stanice" MXER pro ovládání hlasitosti či přepínání audio zdrojů a chytrý stojánek.

- Potřebuje váš notebook grafický boost? S novinkou od Gigabyte Aorus můžete přes Thunderbolt 3 připojit vodou chlazenou GeForce RTX 2080 Ti. Nový Gaming Box navíc poslouží jako dokovací stanice. Několik USB 3.0 portů či ethernet se může dost hodit.

- Razer oživil produkt Junglecat a tentokrát se již opravdu dostal na trh. Místo pro iPhone je nová verze určena Android zařízením a pro tři vyvolené smartphony připravil Razer speciální kryt, takže je Junglecat promění na přenosný handheld ve stylu Nintendo Switch.

- Máte doma VR headset a chybí vám obsah? HTC si v rámci Black Friday připravilo docela velké zlevnění předplatného Viveport. Až do 1. prosince můžete mít roční předplatné o více než třetinu levněji a získat tak přístup k více než 800 hrám a aplikacím.

- Začátkem října uvedlo SteelSeries aktualizaci myši Sensei po deseti letech. Brzy se můžete těšit na její recenzi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments