Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia: GeForce NOW je největší cloudová platforma pro PC hry

Po Stadia a xCloud další do pranice.

Od společnosti Nvidia nám dorazila krátká tisková zpráva připomínající její již déle existující cloudovou herní platformu GeFoce NOW.

"Cloudová řešení se stávají stále důležitější součástí světa IT. Výjimkou nejsou ani počítačové hry, pro které společnost Nvidia nabízí platformu GeForce NOW. Jednoduše řečeno jde o největší cloudovou platformu pro PC hry na světě. Její základní vizi i unikátní vlastnosti jsou popsány v tomto blogu společnosti NVIDIA.

GeForce NOW je vybudována podle požadavků PC hráčů, kteří chtějí mít maximální možný výkon GPU GeForce. Jde o velmi přístupnou a pohodlnou službu, dostupnou kdekoliv na téměř jakémkoliv zařízení, která přijde vhod, pokud výkonné herní PC není zrovna po ruce.

Přináší také výhody flexibilního a otevřeného ekosystému PC her. Dostupné jsou nejnovější free-to-play tituly, aktuálně vydané AAA novinky i rozsáhlý katalog známých her. Podporováno je také ovládání pomocí klávesnice a myši i gamepadu, synchronizace her a integrovány jsou běžně využívané aplikace.

S využitím technologie GeForce v cloudu mohou hráči neustále těžit z inovací s 25letou tradicí a příslibem výkonu zajištěným nejnovějšími technologiemi Nvidia. Více na blogu zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments