If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opět spekulace o Assassins Creed Ragnarok

Věřit či nevěřit?

Že se bude příští díl Assassins Creed na podzim 2020 točit kolem Vikingů, to je veřejným tajemstvím již déle (byť se někteří snažili mystifikovat falešnými obrázky a něco na nás zkusila i grafička UbiSoftu).

Nyní se na Redditu vynořily další spekulace, kterým můžeme věřit, ale také nemusíme. Tzn. nepocházejí od nikoho prověřeného, nýbrž od obyčejného anonyma, takže to chce je brát s velkou rezervou.

Hra s podtitulem Ragnarok (dříve pracovní název Kingdom) má existovat jak pro PlayStation 5 a Xbox Scarlett, tak pro starou generaci konzolí. Představena má být na nějaké PlayStation akci v únoru a zasazena má být do doby 800 let před naším letopočtem.

Ilustrační neoficiální obrázek

Mapa prý zahrne Skandinávii a část Anglie, včetně měst Londýna a Plymouth. Navštívíte i říše Asgard či Jottuneim, kde potkáte mýtické postavy typu Odin a Loki.

Vyberete si mezi mužem a ženou, ale nemá to mít vliv na příběh pojednávající o odplatě a první civilizaci. Vaše postava jménem Jora se prý stane assassínem až během hraní, v němž se vrátí systém bratrstev (s najmutelnými NPC).

Prý půjde použít lodě, ale bude tu méně námořních bitev než v Black Flag či Odyssey. Základní hratelnost má být totožná co v Odyssey, jen s více RPG prvky a vyladěnými mechanismy. Chybět ani tentokrát nemají pasáže ze současnosti.

Co myslíte, bude to stačit, aby se hra odlišila od námětem podobného For Honor?

Ilustrační neoficiální obrázek

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments