If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 47/2019

Herní stůl od Genesis. ultimátní Kraken či 7nm GPU od Intelu.

- Intel se snaží přesvědčit, že to s grafickými kartami myslí opravdu vážně. Tentokrát lehce představil modely založené na 7nm výrobním procesu a určené pro datacentra či vývoj umělé inteligence.

- Nové externí SSD od Adata sází hlavně na kompaktní rozměry a navíc váží pouhých 35 gramů.

- Také na tento týden si Razer připravil nový produkt a oznámil headset Kraken Ultimate. Nabízí prostorový zvuk díky technologii THX, nový mikrofon s potlačením okolního hluku a další vychytávky. Podobně jako nedávno u myši Basilisk uvedl výrobce ještě levnější variantu X.

- HP v Praze ukázalo řadu novinek pro hráče. Třeba vlastní herní křeslo OMEN Citadel, dále také "klimatizovaný headset" Mindframe, což se může v letních vedrech hodit. Nechyběl ani ultra-široký monitor nebo herní notebook řady Pavilion.

- Corsair periferie jsou konečně oficiálně podporované na systému macOS. Výrobce oficiálně vydal software iCUE pro tuto platformu.

- Od Genesis jsme se tentokrát dočkali herního stolu Holm 300. Zaujmout může třeba držáky pro headset, gamepady nebo pití. Nabízí zabudovaný USB hub a bezdrátovou nabíječku. Pozice držáků můžete měnit a RGB podsvícení nastavíte dodávaným ovladačem.

- Recenze hodnotí relativně nové křeslo SR300 V2 od SPC Gear. Nabízí robustní konstrukci a široké možnosti polohování, rovněž cena je vzhledem k výbavě zajímavá. Zamrzet může třeba chybějící polstrování loketních opěrek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments