Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

HTC Vive Black Friday přináší výhodné ceny VR setů

Kdyby se vám zachtělo Half-Life...

Společnost HTC dnes zveřejnila své Black Friday slevy na VR headsety a příslušenství. Výrobce se tentokrát nespokojil s pouhými slevami na jednotlivé sety virtuální reality, ale nabízí i výhodné balíčky s bezdrátovým adaptérem a slevy na samotný bezdrátový adaptér. Akce platí od 29.11.2019 až do 2.12.2019. Fanoušci slevy naleznou na stránkách www.vive.com a u vybraných partnerů jako alza.cz nebo nay.sk.

Nejvyšší úspory dosáhnou ti nejnáročnější, kteří se rozhodnou pro nekompromisní kombinaci headsetu s technologií sledování pohybu očí HTC Vive Pro Eye s bezdrátovým adaptérem. Jeho cena je v rámci akce nižší o celých 350 €. Místo 2 069 € jej lze tedy zakoupit za pouhých 1 719 €. Celých 300 € lze uspořit při nákupu HTC Vive Pro Starter kit a 200 € ušetří ti, kteří zvolí Vive Pro Full Kit.

Na nejnovější headset HTC Vive Cosmos pak společnost připravila slevu v hodnotě 100 €. Ke všem sadám je navíc v rámci akce zdarma i roční předplatné ve službě Viveport Infinity v hodnotě 114 €, která aktuálně nabízí přes 850 aplikací a her.

Kdo už virtuální realitu od HTC vlastní, může si udělat radost bezdrátovým adaptérem, který i s propojovací sadou zakoupí o 50 € levněji. I tyto fanoušky výrobce potěší kódem na 2 měsíce předplatného do Viveport Infinity zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments