Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prý se uvažuje o remasterech Tony Hawka

Něco se děje.

Sázka Activision na remastery se vyplatila s Crash Bandicoot a částečně i se Spyro. Firma tehdy proklamovala, že v tomto nastoleném trendu hodlá pokračovat, ale neřekla, o které starší hry půjde.

Nyní insider Sabi zaslechl, že se zvažují moderní předělávky prvního a druhého dílu Tony Hawk Pro Skater.

Údajně už prý vznikly interní dema či prototypy, které u tohoto obřího vydavatele prošly kolečkem pro sběr názorů odpovědných osob, zda dostanou zelenou či nikoli.

Že se něco v tomto směru děje, naznačil minulý měsíc jezdec na skateboardu Lizzie Armanto, který potvrdil, že bude součástí příští takové hry v jednom podcastu (teď tam už po zeditování ona zmínka chybí).

Samotný Tony Hawk s nimi nespolupracuje od roku 2018 a namísto toho vytvořil vlastní mobilní titul Skate Jam.

Na značku Pro Skater totiž vlastní práva Activision, kteří mu kdysi v 90. letech nabídli půl milionu dolarů za budoucí práva na jeho jméno, ale on odmítl. Otázou tedy zůstává, zda to nemohou být spíš rebooty než Tony Hawk Pro Skater 6 kvůli názvu.

Celé to je zvláštní v tom, že konkureční EA nedávno definitivně odepsali sérii Skate, patrně se tedy jejich názory na perspektivu daného žánru rozcházejí, nemluvě o tom, jak špatně dopadl Tony Hawk Pro Skater 5 z roku 2015.

Watch on YouTube

Read this next