Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PS4 se v Black Friday prodalo více než dohromady za minulé měsíce

+ nejprodávanější bojovky všech dob.

Nečerpá to z nějaké oficiální tiskovky Sony, nýbrž od prověřeného insidera s cennými kontakty na přední řetězce v Americe.

BenjiSales dnes večer na Twitteru zveřejnil, že PlayStation 4 se během výprodeje Black Friday v USA tento týden prodalo více kusů než dohromady za několik posledních měsíců.

Nejvíce prý frčí to balení za 199 dolarů se třemi exkluzivními hrami, které je samozřejmě velmi lákavé, když tam jsou God of War, Horizon a The Last of Us Remastered. Prý se ho prodává v objemu až "absurdních čísel".

Báječně se prý prodává také zlevněný Xbox One S All-Digital (u nás jen za čtyři tisíce korun), který pouze u jediného obchodníka ve Španělsku dokázal udat 4 tisíce kusů za jediný týden, což je nevídané. V průměrném týdnu jindy se přitom v celé této zemi prodalo jen řádově 200 kusů.

Se zajímavými daty vyrukoval také analytik Mat Piscatella z NPD. Točí se kolem nejvýnosnějších bojovek na jednotlivých platformách.

Největší dolarové tržby v USA na této generaci zařídil Mortal Kombat X, až po něm je 11. díl z letošního jara a až pak Injustice 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mortal Kombat 11

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments