Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Majitelé Man of Medan nyní mohou přizvat kamaráda zdarma

+ Overwatch bezplatný týden.

Jen po omezenou dobu odemknuli Supermassive Games funkci nazvanou Friend's Pass do úvodního dílu ze ságy The Dark Pictures.

Díky ní mohou majitelé srpnového hororu Man of Medan přizvat kamaráda pro společný kompletní průchod hrou úplně zdarma. Funguje to tak, že každá postava na gauči má vlastní postavu, nebo lze ovlivňovat rozvoj a větvení příběhu s přítelem online.

Tuto možnost dostanou také všichni, kteří si hru koupí do 6. ledna, což vzhledem k jejímu rychlému zlevnění na šest stovek a vydělení dvěma nabízí velmi zajímavou hodnotu.

Na PS4 a Xbox One stačí stáhnout si Man of Medan Free Trial a nechat se pozvat do plné hry (resp. do režimu Shared Story) jejím majitelem. Na PC zase stačí mít zapnuté automatické aktualizace, které vám poskytnou další klíč pro kamaráda přes Steam. Detaily zde.

Krom toho nyní všichni vlastníci hry dostali tzv. Curator's Cut, což je bonus, který byl dříve dostupný jen pro předobjednávky. Umožní zahrát si samostatně alternativní scény, které se jinak zborazily jen při hře ve dvou.

Watch on YouTube

A když už je řeč o něčem zdarma, nesmíme zapomenout zmínit, že Overwatch si můžete v příštím týdnu zahrát bez placení. Stačí si stáhnout klienta Battle.net zde.

Není to jen nějaká ořezaná verze, nýbrž plná, se všemi hrdiny, mapami a režimy. Kdo si hru koupí po skončení promo akce 4. prosince, bude si do ní moci přenést dosaženou postavu.

Read this next