Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nějaká exkluzivita pro Xbox Scarlett každé tři měsíce

Plány MS.

Do uvedení na trh zbývá ještě rok, ani nedošlo k formálnímu oznámení, to však nezabránilo Microsoftu, aby o všem otevřeně mluvil dopředu.

Vidí to tak, že jejich příští konzole Xbox Scarlett dostane nějakou first-party exkluzivní hru každé tři až čtyři měsíce. Jinými slovy, něco takového vyleze například v listopadu 2020, v březnu 2021, v červnu 2021, v září 2021 a v prosinci 2021.

Slíbil to Matt Booty, šéf Xbox Game Studios pro GamesRadar.

Nemusí to prý jít vždy úplně hladce, alespoň mají takový cíl, který jsou schopni dodržet, když na tom zapracují. Přesně takový nášup her totiž každá konzole potřebuje, aby tím přinutila lidi ke koupi.

Samozřejmě se tím myslí jen konzolová exkluzivita, která bude obvykle paralelně k mání i pro PC, od nějakého studia ve vlastnictví Microsoftu. Pod takovými hrami si lze představit Halo Infinite, Fable 4 či nový díl Forza Horizon.

Otázkou je, jestli to budou vše velké AAA hry, nebo jen nějaké menší projekty typu Ori nebo Bleeding Edge. Případně jestli do toho náhodou nebudou započítány i hry jako Flight Simulator či Age of Empires 4 mířící hlavně na PC...?

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments