Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámena survival RTS Starship Troopers: Terran Command

Info, trailery, obrázky.

"Jediným dobrým broukem je mrtvý brouk".

Studio The Artistocrats (tvůrci neznámého Order of Battle: World War II) ve spolupráci s vydavatelem Slitherine oznámili survival real-time strategii na motivy Hvězdné pěchoty.

Hra Starship Troopers: Terran Command vyjde někdy v roce 2020 pro PC.

Odehrávat se bude v universu dle stejnojmenného filmu, kdy vás pošle do dynamicky generované kampaně prý s nekonečnou znovuhratelností, kde příběh, mise a herní možnosti záleží na vašich rozhodnutích. Můžete prý vsadit na hrubou sílu s výrobou co nejvíce jednotek, nebo uznávat úplně jiný klíč k vítězství.

Budete strategicky rozmísťovat jednotky v pestrém terénu, který sehraje roli v taktických bitvách i ve vaší dohlednosti. Jindy se zase msuíte bránit před nájezdy obřích hord nepřátel jako v nějaké hře z žánru Tower Defense.

Rozsáhlý technologický strom zahrne bojovníky s raketometem, inženýry schopné vylepšit zbraně, jednotky Power Squad, letecké údery i mobilní základny. K tuctům unikátních jednotek mohou být přiřazeni stálí vůdci, kteří se postupem času budou zlepšovat.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Cílem veškerého vašeho snažení samozřejmě bude, aby lidstvo nevymřelo a aby zůstalo pánem celé galaxie, nikoli hrozba pocházející od Arachnidů.

Okolo vidíte první obrázky a videa, více má být k dispozici na Twitchi výrobce nebo na Steamu.

Read this next