If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 48/2019

Hromada recenzí: Myši, disk, headset.

- Retro Atari VCS by se přece jenom mohlo objevit na pultech obchodů. Aktuálně se má již blížit zahájení masové produkce. Tak to třeba opravdu dopadne, jako první se mají dočkat podporovatelé z Indiegogo.

- Značka Evolveo uvedla na trh chytrou audio krabičku, který má sloužit jako pomyslný most mezi všemi vašimi audio zařízeními. Snadno si z ní pošlete zvuk z TV do stereo systému nebo třeba dvou Bluetooth zařízení zároveň.

- SteelSeries opět ukázalo, že jednoduché a propracované myši prostě umí. V nové recenzi si můžete přečíst o modelu Sensei Ten, který navazuje na předchozí symetrické kousky, ovšem v uhlazeném designu. Jenom ta cena...

- Máte skutečně velké nároky na prostor pro data a 1 TB je pro vás dost málo? Mrkněte na recenzi nového externího disku od Western Digital s kapacitou rovných 5 TB. Tady vám místo jen tak nedojde a už se vám nestane, že byste museli nějakou hru mazat a později stahovat znovu.

- Druhou z hodnocených myší je teprve nedávno uvedený Basilisk X Hyperspeed od Razer. Zájemcům nabízí hlavně bezdrátové hraní a také dlouhou výdrž. Mezi klady najdeme rovněž možnost využít Bluetooth, když nepotřebujete herní parametry.

- Headset Radon 610 od značky Genesis, která nabízí spíše budgetové produkty, opět ukazuje, že dobré periferie jdou přinést na trh i s velmi výhodnou cenou. Jak prozrazuje recenze, Radon 610 hraje nad očekávání, na druhou stranu konstrukce je slabší. Vzhledem k ceně se ale dá leccos odpustit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments