Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Red Dead Online si nově zahrajete v roli pašeráka alkoholu

Oznámeno zásadní rozšíření i s příběhovými misemi.

Teď, když je PC verze Red Dead Redemption 2 považována za opravenou (poslední patch 1.14 vyšel 2. prosince, výčet změn) a zítra bude dostupná i ze Steamu, upírají Rockstar Games svou pozornost hlavně na multiplayerovou část.

Red Dead Online se 13. prosince na PC, PS4 i X1 rozroste o bezplatný Moonshriner update, oznámili dnes odpoledne tvůrci.

Jak vyplývá z názvu, ocitnete se v roli nového speciality (v pořadí čtvrtého ve hře, po rolích Trader, Bounty Hunter a Collector), jehož denním chlebem je pašování alkoholu.

Hratelnost se tedy bude točit okolo vymazlení metod pro co nejlepší ilegální výrobu lihovin, abyste se přitom vyhnuli strážcům zákona a dostali se před konkurenční obchodníky s tím samým.

Když se zadaří, bude možné si tu dokonce otevřít ilegální bar, v němž si přizpůsobíte řadu věcí a lze tam třeba najmout i hudební skupinu, aby se zabavila klientela a skupina přátel.

Součástí této aktualizace budou nové příběhové mise v souvislosti s neslavnou pašeračkou Maggie Fike.

Abyste se mohli stát rolí Moonshiner, musíte nejprve dosáhnout na pátou třídu obchodníka, kdy to bude chtít zakoupit Moonshining Shack, což nebude zadarmo.

Chybět nemají nějaké další předměty, jako Navy Revolver, více typů oblečení a Outlaw Pass No.2. Více na homepage RDR2 zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments