Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První rozšíření Livonia do DayZ venku

Rozmanitá krajina.

Hardcore survival DayZ od Bohemia Interactive dostává své první rozšíření ve formě nové mapy s názvem Livonia. Po ikonické Chernarusi se jedná o druhou mapu, na které mohou fanoušci DayZ prožívat své herní příběhy. DLC je k dispozici napříč všemi hlavními herními platformami a mohou si jej tak užít majitelé PC, Xbox One i PS4 za jednotnou cenu 13,99 EUR, 13,99 USD nebo 11,99 GBP.

Rozmanitá krajina o rozloze 163 km2 se nachází v jižním regionu Topolin-Nadbór fiktivní země Livonia. V regionu lze najít zelené úrodné části, husté lesy, neobdělaná pole, klikaté řeky, klidná jezera, ponuré močály a řadu zchátralých budov a dalších pozůstatků civilizace. Dokonce i veteráni DayZ se zapotí, budou-li chtít v této neznámé zemi přežít. Zásoby jsou vzácné, divočina je smrtelnější než kdy jindy a proměnlivé počasí otestuje vytrvalost všech hráčů.

Watch on YouTube

Bohemia Interactive hráčům nabízí hned dva nové výhodné balíčky obsahující mapu Livonia. Jedná se o DayZ Bundle (základní hra DayZ + Livonia) a Livonia Bundle (Arma 3 Contact + DayZ Livonia). Zájemci, kteří již vlastní DLC Arma 3 Contact, mohou plně využít nabídku „dokončit svou sbírku" a k DLC Livonia získat 30% slevu ze standardní ceny.

Spolu s vydáním DLC obdrží DayZ také aktualizaci 1.06, která platí pro obě mapy a přidává další zbraně a doplňky, rybaření, medvědy, vylepšení systému házení a řadu dalších doplňků, oprav a vylepšení.

Read this next