Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština bude i v Ghost of Tsushima

Sony potvrdila.

Bude to příští léto poslední velká exkluzivita pro PlayStation 4. A zároveň to byla hra, která na The Game Awards 2019 před týdnem upoutala velkou pozornost a jako jedna z mála dokázala tak konkurovat rozruchu okolo Hellblade 2 a Xbox Series X.

Nyní domácí pobočka Sony na Instagramu potvrdila, že součástí této samurajské akce od tvůrců Infamous bude čeština, což se už stalo železným pravidlem u všech takových titulů z její stáje a mnoho hráčů to velmi oceňuje. I proto má u nás PlayStation nad Xboxem takový náskok.

"Ghost of Tsushima se sice bude odehrávat ve středověkém Japonsku, ale promlouvat bude k hráčům po celém světě - a to včetně těch našich! S radostí potvrzujeme, že hra bude obsahovat českou textovou lokalizaci!"

Čeština nechyběla u žádné z velkých posledních her pro PS4, jako třeba God of War, Uncharted 4, Days Gone či Death Stranding a bude také v květnovém The Last of Us 2.

Ostatně hovořil o tom i šéf Sony Jim Ryan nedávno v rozhovoru pro sesterské Gamesindustry:

"Ve východní Evropě budujeme velký PlayStation tým a slušně velký byznys. Děje se tak v Bulharsku, Rumunsko, v České republice i Maďarsku. Investovali jsme tam v uplynulých letech značné prostředky".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Ghost Of Tsushima

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments