If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové billboardy v GTA5 mluví o pašování drog z Jižní Ameriky

Náznak dějiště GTA6?

Přání otcem myšlenky? Nebo příliš zfanatizovaná fanouškovská komunita na Redditu, která vyvozuje dalekosáhlé závěry z neověřených drobností?

Nicméně Rockstar je známý tím, že do svých her umísťuje různé easter eggy a tohle nevypadá jako ocitnutí se úplně mimo mísu...

Do Grand Theft Auto 5 poslední dobou přidal nové billboardy na společnost Six Fire Temps.

Když zavítáte na její stránky, zjistíte, že je zapojena do pašování drog v různých oblastech Jižní a Střední Ameriky. Krom toho spolupracuje s aerolinkou Adios Airlines, která je z Portorika a vyskytuje se v GTA4 i GTA5.

Fanoušci si také všimli slova SIX na billboardu, které může odkazovat na GTA 6, ale samozřejmě klidně může jít o pouhou shodu náhod.

Ptáte se, proč to upoutává takovou pozornost? Ladí to totiž s dřívějšími spekulacemi, dle nichž má Grand Theft Auto 6 pojednávat o pašování drog mezi Jižní Amerikou (konkrétně Brazílií) a Vice City v USA.

Pokud by série Rockstaru opustila americké území a vydala se do úplně nových lokalit, byla by to naprosto zásadní novinka. A na pouhý přídavek do GTA Online to rozhodně nevypadá...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments