Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nemesis trailer Resident Evil 3 je tady nakonec již dnes

UPDATE + 9 screenshotů, vzhled celé postavy.

UPDATE - tak nakonec Nemesis trailer vyšel už dnes, v úterý v podvečer, prý je přímo v enginu hry:

"Sledujte nový cinematic trailer, screenshoty a artwork, které odhalí více ze hry a přináší bližší pohled na další klíčové herní postavy. Představí se například Carlos Oliveira, neoficiální partner hlavní postavy Jill, zbývající členové Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.), monstrum The Hunter a nezastavitelný Nemesis."

Watch on YouTube

"Prozatím se fanoušci mohli seznámit se smrtícím Nemesisem jen letmo - dnešní grafické materiály ukazují, jak obrovskou ničivou silou Nemesis vládne. Tato biologická zbraň, která byla vyvinuta společností Umbrella Corporation, pronásleduje Jill s arzenálem těžkých zbraní, včetně obrovského plamenometu a s laserem naváděnými raketami, které dávají jen malou naději na útěk. To ale není zdaleka vše - Nemesis také vládne silou plynoucí z jeho chapadlovité mutace, díky které je schopen zasáhnout své oběti se smrtící přesností. Jill se neustále zoufale snaží o zneškodnění Nemesise, ale díky jeho silným regeneračním schopnostem se Nemesis neustále vrací zpět ještě silnější než kdykoliv předtím."

Původní zpráva 13:00 - Nedlouho po detailech z Oficiálního PlayStation magazínu se dozvíme něco dalšího.

Japonský výrobce avizoval, že už zítra, tedy 15. ledna 2020 odpoledne našeho času odvysílá pořad Capcom TV.

Přinese nějaké nové informace o Resident Evil 3 remaku, což by v ideálním scénáři mohl být nějaký trailer, případně záběry z hraní. Začátek dubna totiž není tak daleko.

Stream bude možné sledovat živě zde:

Watch on YouTube

Read this next