If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 2/2020

Desktop od Razer, myš s joystickem či PC ve stylu Nintendo Switch.

- Výrobce Phanteks minulý apríl oznámil nové reproduktory v designu své populární skříně. Vlivem následného zájmu hráčů se staly skutečností a bylo je možné vidět na CES 2020. Už ale nenabídnou "+30 % digital-RGB performance".

- Razer zaplnil mezeru v portfoliu, novinka Tomahawk je první desktop. Využívá novou platformu Intelu NUC 9, díky čemuž se chlubí objemem pouze 10 litrů. Uvnitř najdeme také výkonné RTX grafiky.

- Značka Alienware se s novým konceptem UFO inspirovala u konzole Nintendo Switch a představila počítač v handheld podobě. Boční ovladače jsou odnímatelné a lze z nich vytvořit samostatný gamepad. Zatím ale není jasné, jestli se z konceptu někdy stane skutečný produkt.

- Myš Razer DeathAdder je na trhu pěknou řádku let a díky více než 10 milionům prodaných kusů se řadí mezi nejúspěšnější modely. Nyní se dočkala upgrade pojmenovaného V2, ten přináší hlavně výkonnější senzor, lepší spínače a také značně vylepšený kabel.

- Nestačí vám na cestách baterie v Nintendo Switch? S novinkou od HyperX v podobě pouzdra s baterií si můžete hraní prodloužit až o pět hodin a získat stabilní stojánek. Odnímatelná část zase poslouží jako základ pro gamepad.

- Nová myš od Asus ROG pojmenovaná Chakram se dokázala pořádně odlišit od konkurence. Na levé straně totiž nabízí joystick. Funguje buď jako klasická analogová páčka z gamepadu nebo jako digitální čtyřsměrné tlačítko pro snadný přístup k dodatečným akcím ve hrách.

- Nová recenze prozradí, jak se povedla klávesnice Omen Sequencer od HP. Výrobce se rovnou pustil do vlastních spínačů a kromě robustní konstrukce připravil také nastavitelné podsvícení či extra klávesy pro makra. Jenom ten software mohl být propracovanější.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments