If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o upgradu The Elder Scrolls Online na Greymoor

Co přinese sběratelka i u nás?

V pátek oznámené rozšíření pro The Elder Scrolls Online bylo více přiblíženo tiskovou zprávou domácího distributora Cenega Czech.

Předně, bude se u nás nabízet jen formou tzv. Greymoor Collector's Edition Upgrade (nikoli celé hry či re-edice). Ten přinese na PC/Mac (18. května), resp. na PS4/X1 (2. června) následující obsah:

  • Soška upířího lorda Vampire Lord
  • Sada čtyř sběratelských mincí
  • Exkluzivní kovový obal - Steelbook
  • Mapa západního Skyrimu
  • Předplatné ESO Plus na měsíc
  • Digitální obsah: exkluzivní mount, společník, balíček emotes, kostým a memento (kompletní seznam na homepage hry)

"Prosím vezměte na vědomí, že edice The Elder Scrolls Online: Greymoor Collector's Edition Upgrade neobsahuje základní hru The Elder Scrolls Online, která je vyžadována k hraní. Tato edice obsahuje pouze novou kapitolu Greymoor," upozornil výrobce.

"Temné srdce Skyrimu tluče z hlubin The Elder Scrolls Online: Greymoor. Vrhněte se na průzkum zmrzlého a hornatého západního Skyrimu, objevujte rozlehlé a nebezpečné podzemní lokace Blackreach a postavte se mocným silám v doposud nejtemnějším příběhu ságy The Elder Scrolls.

Kapitola Greymoor přinese gotický a drsný hlavní příběh i vedlejší úkoly, nové open-world eventy pro skupiny hráčů, nový masivní trial Kyne's Aegis pro až 12 hráčů, nový herní systém Antiquities (cestujte napříč Tamrielem a objevujte dávno ztracené a vzácné artefakty zpřístupňující mocné vybavení a odměny pro všechny typy hráčů) a mnohem více. S více než 30 hodinami nového hlavního příběhu přináší kapitola Greymoor zcela nový ESO zážitek, který ohromí jak veterány série, tak nové hráče."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Awaiting cover image

The Elder Scrolls Online

PS4, Xbox One

About the Author

Redakce

Contributor

Comments