Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Metro Redux na Switch s českými titulky

+ rozlišení jako na PS3.

Domácí distributor Comgad oznámil tiskovou zprávou, že Metro Redux bude mít v konverzi pro Nintendo Switch české titulky.

Ultimátní kolekce, která obsahuje definitivní verze Metro 2033 a Metro: Last Light, vyjde na Nintendo Switch přesně 28. února 2020.

Tuto verzi prý vyvíjí přímo 4A Games a zahrnuje dvě kompletní kampaně, které společně vytvářejí jedno epické sólové dobrodružství. Hráči se v něm ocitnou v jednom z nejpůsobivějších herních světů, kterým vdechne život jejich Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Kromě obou kampaní obsahuje Metro Redux i veškerá DLC pro Metro: Last Light, jež nabízejí dalších 10 hodin bonusového obsahu. Hráči mohou zažít život v moskevském metru dvěma jedinečnými herními styly: díky hernímu stylu „Přežití" bude hra fungovat jako postupně se rozvíjející horor, ve kterém vám jde o život, zatímco v herním stylu „Sparťan" můžete předvést bojové schopnosti hraničáře.

Hráči, kteří si koupí krabicovou edici Metro Redux, najdou obě hry a všechna DLC na jedné 16 GB kartě a nebudou muset stahovat nic navíc.

Konverze pojede v zamčených 30fps a 720p v přenosném režimu a až v 1080p v dokovaném režimu, což naznačuje dynamické renderování v závislosti na herní situaci. Pro srovnání, původní hry pro PS3/X360 jely též v 30fps/720p, ale remastery na PS4 a X1 z Redux šlapaly v 60fps a 1080p na PS4, resp. v 912p na Xbox One. Čili Switch verze bude po technické stránce někdy mezi PS3 a PS4 verzemi.

Read this next